skip to Main Content
+36 30 994 7010 telux@telux.hu 8254 Kővágóörs, Kossuth utca 23.

Fűtésvezérlések elkészítése előtt felmérjük a fűtésszerelő és a megrendelő igényeit.Célszerű a  gépészeti kivitelezés megkezdése előtt az egyeztetést elvégezni, mivel az elektromos vezérlés ill. szabályzás minősége nagyban függ az elkészült gépészeti megoldásoktól. Az egyeztetés után tudjuk a pontos költségvetést elkészíteni, de természetesen egy tájékoztató ajánlatot a gépészeti igény felmérése után már el tudunk készíteni.

A megoldások a megrendelői igények, és a költségvetés pontosítása után elkészítjük a vezérlést,  melyet próbapadon, többszörösen tesztelünk. A vezérlő szekrény elkészítése előtt újbóli egyeztetéssel meggyőződünk, hogy az elkészült rendszer probléma mentesen a fűtésre illeszthető. (a vezérlési kimenetek itt még probléma nélkül módosíthatók).

A PLC rendszer nagy elõnye, hogy az összes beérkezõ adatot egy vezérlõn belõl kezeljük és az energiát  mindig a megfelelő helyre tudjuk irányítani. Nincs szükség lehetetlen összehangolásokra.  Valamint az elkészült vezérlő szoftver bármikor módosítható, ezáltal az üzemelése alatt megváltozott kandallók beépítése, igények követése probléma nélkül megoldható.

Telux Bt. fűtésvezérlés, villanyszerelés és épületautomatizálás

Vezérlő és szabályzó rendszerünk energiatakarékossága abban rejlik, hogy a kialakított vezérlési séma nagyban alkalmazkodik az épület és gépészet sajátosságaihoz, valamint teljesen igazodik a megrendelő  igényeihez. Mindig csak annyi energiát és csak oda küldünk ahol éppen szükség van rá.

Vegyes fűtésű tárolós rendszereknél fokozódik ezek jelentősége. A vezérlési rendszerrel megoldható a külső- belső hőmérséklet feldolgozása és kiépítése. az előre menő vízhőmérséklet szabályzása. A rendszerhez érintőképernyős LCD monitort is tudunk illeszteni, így akár nappalijából kényelmesen állíthatja és felügyelheti rendszerét.

LCD (HMI) kijelző esetén a következők megvalósíthatók.

  • Hőmérsékletek kezelése (termosztát nélkül)
  • Távoli (internet) elérés
  • Adat rögzítés táblázatba vagy grafikonon
  • Távfelügyelet.
  • Működési folyamat ellenőrzése, beavatkozás
  • Különböző felhasználói szintek kezelése
  • stb.

Felsorolásunk nem teljes, ha felkeltettük érdeklődését, kérem keressen minket bizalommal!

Természetesen a fűtési és vezérlési feladatokat külön-külön is szívesen elvégezzük, kérem a kapcsolat menü pont alatt hívja a megfelelő telefonszámot vagy küldjön e-mailt.

Back To Top