skip to Main Content
+36 30 994 7010 telux@telux.hu 8254 Kővágóörs, Kossuth utca 23.

Vállaljuk szolár vezérlés elkészítését egyedi megoldásokkal. Előnye, hogy nem kell alkalmazkodni a gyári vezérlések sémájához, bármilyen rendszerhez illeszthető. Teljes mértékben összehangolható a fűtési rendszerével,és akár egy eszközön és érintőképernyőn kezelheti a teljes rendszert.

A fűtésvezérléssel összehangolva minden csepp energiát a megfelelő helyre juttathat úgy, hogy egyszerre figyeljük a külső-belső hőmérsékletet a puffer és HMV tároló hőmérsékletét illetve töltöttségét. Nem akadály a több tárolós és a kombinált (gáz-, vegyeskazán vagy kandalló) rendszer. Mint a fűtésvezérlésnél említettük, a vezérlő/szabályzó rendszer teljesen az elkészült rendszerre illeszthető, nincs megkötve a kezünk mint az előre elkészített vezérlésekben. A mért értékeket kijelezhetjük a PLC saját kijelzőjére vagy LCD monitorra (HMI), és mindkettőről állíthatjuk a kívánt kapcsolási hőmérsékleteket. Fűthetünk medencét, épületet vagy készíthetünk használati meleg vizet, mindig Ön dönti el melyik élvezzen elsőbbséget.

Szabályozhatjuk a kollektor köri szivattyú fordulatát, elkerülve annak ki-be kapcsolását enyhe napsütésben. Ha több tárolós rendszert választ, a meleg víz töltésük és ürítésük bármilyen módon megoldható. Költség hatékonysága leginkább közös, fűtés és szolár vezérlésnél mutatkozik meg.

Az érintőképernyős LCD kijelző itt is alkalmazható.

Back To Top