skip to Main Content
+36 30 994 7010 telux@telux.hu 8254 Kővágóörs, Kossuth utca 23.

Fűtésvezérlések elkészítése előtt felmérjük a fűtésszerelő és a megrendelő igényeit.Célszerű a  gépészeti kivitelezés megkezdése előtt az egyeztetést elvégezni, mivel az elektromos vezérlés ill. szabályzás minősége nagyban függ az elkészült gépészeti megoldásoktól. Természetesen ez a tervezési fázisra is igaz. Az egyeztetés után tudjuk a pontos költségvetést elkészíteni, de természetesen egy tájékoztató ajánlatot a gépészeti igény felmérése után már el tudunk készíteni.

A megoldások a megrendelői igények, és a költségvetés pontosítása után elkészítjük a vezérlést,  melyet próbapadon, többszörösen tesztelünk. A vezérlő szekrény elkészítése előtt újbóli egyeztetéssel meggyőződünk, hogy az elkészült rendszer probléma mentesen a fűtésre illeszthető. (a vezérlési kimenetek itt még gond nélkül módosíthatók).

A PLC rendszer nagy előnye, hogy az összes beérkező adatot egy vezérlőn belül kezeljük és az energiát  mindig a megfelelő helyre tudjuk irányítani. Nincs szükség lehetetlen összehangolásokra.  Valamint az elkészült vezérlő szoftver bármikor módosítható, ezáltal az üzemelése alatt megváltozott
igények követése probléma nélkül megoldható. Vezérlő és szabályzó rendszerünk energiatakarékossága abban rejlik, hogy a kialakított vezérlési séma nagyban alkalmazkodik az épület és a gépészet sajátosságaihoz, valamint teljesen igazodik a megrendelő  igényeihez.

Vegyes tüzelésű tárolós rendszereknél fokozódik ezek jelentősége. A vezérlési rendszerrel megoldható a külső- belső hőmérséklet feldolgozása alapján, az előre menő vízhőmérséklet szabályzása is.

A rendszerhez érintőképernyős LCD monitort is tudunk illeszteni, így akár nappalijából, (telefonjáról, táblagépéről)  kényelmesen állíthatja és felügyelheti rendszerét.

Sok esetben szükség van a rendszer értékeinek és állapotának folyamatos monitorozására,rögzítésére esetleg ezek statisztikáira. Igény esetén vállaljuk ezen funkció kiépítését, akár külön rendszerként is. Megoldható mindez egy grafikus felületen úgy, hogy ez telepített kliens programmal távolról is látható. Vagy bármilyen böngésző programmal, táblázat szerűen bárhonnan, kliens szoftver nélkül monitorozható.

Felsorolásunk nem teljes, ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen minket bizalommal!

Back To Top